RESTORANĖLIS BISAS
Ką gi ragausime restoranėlyje „Bisas“?
Ar pastebėjote prie Panevėžio stūksančius malūnus? Jie yra miesto pramonės istorijos ir namuose kepamų skanėstų simbolis. Juk visais laikais daugumoje virtuvių spintelių savo eilės laukė miltai, iš kurių mamos, močiutės, tėčiai ir seneliai kurdavo namus šildančius stebuklus. Šiandien miltų įvairovė atveria dar didesnę laisvę interpretuoti ir tai meistriškai demonstruoja restoranėlio „Bisas“ šeima.
Jie be galo mėgsta kurti, tad nenuostabu, kad gimė idėja per ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALĮ kepti nostalgišką ir kartu šiuolaikišką prancūzišką skrebutį. Miltai čia – lyg burtai, tad lėkštėje vyksta stebuklai. Po apskrudusia skrebučio plutele slepiasi bananų ir riešutų sviesto įdaras, pagardintas šalavijų sėklomis, o netikėtumo suteikia rankomis išsuktas vyšninis maskarponės plombyras. Toks patiekalas – idealus pusryčiams, bet taisyklių nėra! Svečiai jį gali valgyti pietums arba po pietų – desertui.
„Bisas“ – nedidelis, jaukus šeimos restoranėlis, kur visi patiekalai gaminami su meile, stengiantis išlaikyti kokybės ir kainos santykį. Maistas čia visada šviežias, todėl laimingi klientai grįžta biso, kitaip tariant, pakartoti.
Kur atrasti? Laisvės a. 6.

