top of page

CORDO.22

Ką gi ragausime restorane „CORDO.22? 

  

Kaip galime įkvėpti vieni kitus? Panevėžyje veikianti alaus daryklos komanda kuria vis naujus alaus receptus, o restorano „Cordo.22“ šefai – gėrimo įkvėptus restorano šedevrus! 

  

ATVIROS PRAMONĖS SAVAITGALIO metu gurmanų laukia puota, nes jo metu laukia net dviguba restorano naujiena. Pirmoji – rūkyta ir per naktį nealkoholiniame aluje troškinta karka, patiekiama su šviežiomis bulvytėmis ir šviežiai marinuotais „Cordo.22“ agurkėliais. Antroji – saldžiarūgščiame nealkoholinio alaus su šviežiomis žolelėmis padaže ir citrusų žaismu troškintos midijos, patiekiamos su skrudintų bulvių laiveliais. Abu patiekalai itin turtingo skonio, tad teliks atvykti ir ragauti. 

  

Restoranas „Cordo.22“ – šalia gamtos įkurta šiuolaikiška gastronomijos erdvė, kur susilieja aukšto lygio virtuvė, išskirtinis interjeras ir nuoširdus svetingumas. Čia svarbios įsimintinos patirtys, dėmesys detalėms ir skonio bei estetikos harmonija. 

  

Kur atrasti? Pamarliškių g. 22, Piniava. 

Cordo.22  – Rūkyta karka alaus padaže 2.jpg
Cordo.22  – Troškintos midijos Blanch alaus padaže 2 (1).jpg

Panevėžio plėtros agentūra „Panevėžys NOW“, 2025

bottom of page